Надрукувати

Ефективні методики розвитку громадянської компетентності та політичної обізнаності дітей і молоді М18 (молодших 18 років).

Таку назву мають семінари-тренінги для освітян, представників неформальної освіти чи громадських організацій, які займаються освітою для демократичного громадянства, політичною просвітою дітей і молоді. Учасники з різних регіонів України пройшли відкритий відбір і зустрінуться у трьох містах України:

Харків 11 – 12 травня, Черкаси 15 – 16 травня, Київ 17-18 травня.

Вони матимуть можливість ознайомитися з досвідом роботи мережі М18, підвищити професійну майстерність у роботі з дітьми і молоддю завдяки опануванню методиками, представленими у методичному посібнику з громадянської освіти та політичної просвіти «Ми можемо більше!» За розвиток громадянської активності дітей та молоді у Східній Європі» та розширити мережу партнерства.

Методичний посібник розроблено міжнародними експертами в рамках однойменного проекту, що реалізується громадськими організаціями «Агенція розвитку освітньої політики», Україна та «DRA», Німеччина за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Цими матеріалами вільно можуть користуватися усі зацікавлені. Посилання для завантаження посібника: https://www.austausch.org/metodichnij-posibnik/