Всеукраїнська імітаційна гра-моделювання місцевих виборів
«Я обираю свого мера!»

М18. Місцеві вибори10-17 жовтня 2020 р. відбудеться Всеукраїнська імітаційна гра-моделювання місцевих виборів «Я обираю свого мера!» для дітей та молоді М18..

Цього року, 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори. Українці обиратимуть депутатів селищних, районних і обласних рад, а також міських голів. Діти і молодь, молодші 18 років, не стоятимуть осторонь і зможуть виловити своє ставлення до кандидатів у місцеві органи самоврядування під час моделювання Виборів М18.

Нашою метою є привернення уваги дітей і молоді до суспільного життя, процесу свідомого вибору влади, долання стереотипів щодо політичної діяльності і як підсумок - формування громадянських та соціальних компетентностей. Наголошуємо, що це не політизація школи, а виховання активного та дієвого громадянина.

Всеукраїнська імітаційна гра «Місцеві вибори М18 2020» проводиться в рамках проекту з громадянської освіти та політичної просвіти дітей і молоді «М18 - Ми можемо більше!» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці низки громадських організацій та закладів освіти України.

Приєднатися до участі у Виборах М18

 

Вибори мера Києва

СИНОПСИСИ ПРОГРАМ
КАНДИДАТІВ У МЕРИ КИЄВА

М18. СИНОПСИСИ ПРОГРАМ КАНДИДАТІВ У МЕРИ КИЄВА

СИНОПСИСИ ПРОГРАМ
КАНДИДАТІВ У МЕРИ КИЄВА для друку

М18. СИНОПСИСИ ПРОГРАМ КАНДИДАТІВ У МЕРИ КИЄВА

Голосуй за мера Києва Online

Go to top