Всеукраїнський конкурс-огляд партиципативних проектів для дітей і молоді М18 «Разом ми можемо більше!»

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу-огляду партиципативних проектів для дітей та молоді М18!

Всеукраїнський конкурс-огляд партиципативних проектів для дітей і молоді М18 «Разом ми можемо більше!»Завершився етап оцінювання конкурсних робіт! До розгляду було подано 25 проєктів, які охоплюють різні напрямки участі дітей і молоді.

Комісія з експертів з питань молодіжної партиципації із задоволенням переглянула всі відео, перевірила проєкти на дотримання умов та загальних критеріїв партиципаційних проектів та визначила переможців.

Перше місце поділили між собою відразу дві команди! Це проєкт  «Простір активності» (ГО «Велес Ідей», м. Київ) та проєкт «Гарному селу - гарна зупинка» (Команда «Хопси», с. Великий Митник, Вінницька область). Вітаємо!

Ще одного переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій» було визначено шляхом відкритого інтернет-голосування, в якому  взяли участь 5768 осіб!

Проєкт  «Думай глобально, дій локально!» (Нерубайська ЗОШ№2 І-ІІІ ступенів  Біляївський район Одеська область) став переможцем інтернет-голосування й отримує «Приз глядацьких симпатій»!

Запрошуємо переможців взяти участь у IV Київському дитячо-юнацькому форумі М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!» 12 жовтня 2019 року. На вас чекають призи та сертифікати! 

Конкурс сприяв поширенню успішних ініціатив залучення дітей і молоді М18,  визнанню досягнень і заохочення до подальших напрацювань щодо дитячої та молодіжної участі в Україні.

Тематика проєктів  дуже різноманітна! Зокрема, «Стріт арт М18», «Сортування сміття для збереження навколишнього середовища», «Чисте село - здорові люди», «У мене добре серце», «Моя маленька Батьківщина», «Економимо кошти для громади. Вдихаємо життя у використані речі», «Простір активності», «Сьогодні діти - завтра народ!», «Гарному селу - гарна зупинка», «Вони поруч»,  «Усі в дії!», «Мовний табір», «Пластикова планета», «Нове життя», «Миколаївський розпис - мистецька історія мого краю», «Молодь за роздільне сортування сміття», «ЕКО-патруль в дії!», «Дихай вільно!», «Разом ми можемо більше!», «Ми за сортування сміття», «Раз добром нагріте сердце вік не прохолоне!», «Форма юним футболістам», «Модель ООН. Україна. Кривий Ріг», «Думай глобально, дій локально!» відеопрезентація еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнів.

Конкурс-огляд відбувається в рамках міжнародного проекту «Ми можемо більше! За активну участь молоді у Східній Європі» («Mitgestalten! Für gelebte Jugendpartizipation in Osteuropa») за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у партнерстві громадських організацій «Агенція розвитку освітньої політики» (Україна) та «DRA» (Німеччина).

 

Go to top